Hyri për të vjedhur, familja shqiptare kap hajnin dhe i jep një dajak të mirë

Vjedhjet në Shqipëri janë shumë të shpeshta, ku mjaft parazitë mendojnë që t’a sigurojnë jetesën përmes përvetësimit të pronës së tjetrit.

Por, siç thotë edhe populli, “njehërë shkon shtamba në krua, herën e dytë thyhet”.

Kështu i kishte ndodhur edhe një hajduti nga Fieri, i cili ishte kapur duke vjedhur brenda shtëpisë nga familjarët, të cilët i dhanë një mësim të mirë.Në fotot e publikuara në internet, duket se hajduti rreth 40 vjeç është rrahur mirë e mirë nga familjarët, të cilët më pas edhe e kanë fotografuar.