Hapet klubi i boksit “Dukagjini” në Klinë

Hapet klubi i boksit “Dukagjini” në Klinë

Pas disa viteve pauzë, rikthehet klubi i boksit në Klinë.
Filloi trajnimi e nxënësve në klubin e boksit “Dukagjini”, qendra sportive “Adem Jashari”, Klinë, 15.09.2019. Kryetar i klubit të boksit “Dukagjini” është Sylë Gashi, drejtor: Hajdin Balaj, trainer: Tomë Quni dhe Ramiz Balaj.