Gurrakoc: Traktori me ushqim për bagëti përfshihet në aksident me një veturë (VIDEO

Sot në orët e mbrëmjes ka ndodhur një aksident në fshatin Gurrakoc të komunës së Istogut,

Në aksident kanë qenë të përfshirë një traktor i cili po barte ushqim për bagëti dhe një veturë e tipit “Passat”.