Gjykata Speciale hap vende të reja pune

0
17

Gjykata Speciale me seli në Hagë të Holandës tani ka hapur edhe konkurs për të gjithë ata që duan të punojnë në këtë institucion të drejtësisë

Lajmin për këtë e ka dhënë ueb-faqja zyrtare e Gjykatës Speciale se është hapur thirrja për 44 pozita të ndryshme të punës.

Mënyra e aplikimit për këto pozita është shumë e thjeshtë duke e bërë Online, përmes internetit dhe të interesuarve u është bëre me dije se afati i fundit për aplikim është deri me datë 09 gusht 2019.

Të gjithë ata që janë të interesuar duhet që formularin ta dërgojnë në email adresën