Gjurmët e Albin Kurtit dhe fëmijëria e tij

Rrëfimet ekskluzive të familjarëve dhe të afërmve të Albin Kurtit.

Morëm rrugën për të takuar personat që rrëfejnë për herë të parë fëmijërinë e Albin Kurtit, kësaj here nga vendi prej nga e ka prejardhjen ai, në fshatin Sukubinë të Malit të Zi.

– Çfarë kishte fiksim Albin Kurti?
– Pse e linte në gjysmë lojën me fëmijët e tjerë?
– Cili ishte sporti dhe lënda që i pëlqente më së shumti kryeministrit në ardhje?
– Pse babai i tij nuk e ndihmonte në detyrat e matematikës?
Të gjitha këto do të mund t`i kuptoni në reportazhin e realizuar nga Insajderi në Sukubinë, Katërkollë e Ulqin.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2986234804935663&id=1933796746846146

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2986234804935663&id=1933796746846146

SHARE