Gjurgjeviku i Madh ia garantoj fitoren Lulzim Dragidellës

Sot në Gjurgjevik të Madh, kandidati për kryetar të Klinës nga VV,Lulzim Dragidella mori mbështetje të madhe nga banorët. Ai u prit në një odë të fshatit, ku edhe u pa entuziasëm i madh.

Dragidella u zotua që do t’i realizoj premtimet e dhëna, derisa tha se me fitoren e VV-së Klina dhe jetesa e qytetarēve do të ndryshojë.

Ndryshe nga ky fshat kandidat për Asamblenë Komunale në listën e Vetëvendosjes është Valon Dushi me numrin 8

SHARE