Aksident i rëndë në qendër të Pejës

Një aksident trafiku ka ndodhur rreth orës 20 e 45 minuta në qendër të  Pejës përkatësisht afër Shtëpisë së Mallrave”Metë Bajraktari”.

 

Sipas informacioneve  nga vendi i ngjarjes, thuhet një përson është në gjendje të rëndë, dhe i njëjti është dërguar me veturë private në spitalin e  Pejës./klina.info