GJENIU I VOGËL 7 VJEÇAR NIKOLL (NIKO) PRENDI! Femijë i Rekordit Gines në Botë, që reciton 2800 vargje të Fishtës, pa u ndalur.

GJENIU I VOGËL 7 VJEÇAR NIKOLL (NIKO) PRENDI!
Femijë i Rekordit Gines në Botë, që reciton 2800 vargje të Fishtës, pa u ndalur.
Intervistë nga Tv Teuta Ulqin, Mal i Zi.
-Zeri i At Gjergj Fishtes, fenomeni 7 vjeçar Nikoll Prendi,
aktori dhe regjisori i mirënjohur Bruno Shllaku,
gjaku i Fishtës, Besnik Paci dhe Motër Vera Gostini.
-Gjeniu i vogël Nikoll (Niko) Prendi, është nga Gojani, me banim në Balldre Lezhë dhe ka filluar që në moshen 4 vjeçare të recitojë vargjet e At Gjergj Fishtës, nën perkrahjen e prinderve të tij Valbona e Valentin Prendi.

SHARE