​Gjendja me Covid-19 në Kosovë

Members of the University Clinical Center of Kosovo in protective gear walk past a sign reading "Ambulance For Coronavirus" at the University Clinical Center of Kosovo in Pristina on March 14, 2020. - Kosovo reported its first coronavirus (COVID-19) case on March 13, 2020, in a 22-year-old Italian woman and a 77-year-old Kosovar man, both recently returned from Italy. (Photo by Armend NIMANI / AFP)

Në Kosovë aktualisht numri i rasteve aktive është 5 mijë e 961.

Si zakonisht prin Prishtina me 1 mijë e 305 raste aktive, pasuar nga Peja me 428 raste, Ferizaj 400, Prizreni me 397 raste, njëjtë edhe Gjilani me 397 raste, Podujeva me 260 raste, Lipjani me 257 raste, dhe komunat tjera në radhë me më pak raste.

Në 24 orët e fundit 236 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19, ndërsa janë shënuar 4 raste të vdekjes.

SHARE