Gjendet i vdekur Binak Uka

Para 30 minutav është gjendur i vdekur i zhdukuri Binak Uka nga Bokshiqi ne lumin Bistrica ne fshatin Grabanic nga FSK-ja per Klina.info ka rrefyer nje deshmitar qe eshte ne vend te ngjarjes dhe na ka informuar se eshte gjet pa shenja jete