Edhe 3 rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 136 raste me Covid-19 në Kosovë, 131 të shëruar dhe 8 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 3 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Radoloc 1 person Zllakuqan 1 person dhe 1 nga Klina

SHARE