Gazmend Syla kujton Masakrën e Dardanisë

Kandidati për deputet i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Gazmend Syla, ka kujtuar Masakrën e Dardanisë,

Ai në një postim ka shkruar se Lagjia Dardania në Pejë ishte njëra ndër zonat më të rrezikuara.

“Lagjet Dardania të Pejës ishin një prej zonave më të rrezikuara për shkak se përbri i kishin kazermat ushtarake të serbëve. Duke mos mjaftuar kjo, rreth 100 qytetarë ishin vrarë e masakruar në brutalitetin që njihet si “Masakra e Dardanisë”. Lagjet që gjinden bllok, Dardania I, II dhe III janë kujtesa historike e  asaj që nuk guxon të përsëritet më”, ka shkruar ai.

Sipas Sylës “Rreshti i tyre sot është bërë në emër të historisë dhe duke e vendosur shpresën për aleanca të shëndosha që ndihmojnë të ardhmen e Kosovës”.

Gazmend Syla në zgjedhjet e 14 shkurtit garon në listën AAK-së me numër 11.

Lagjet Dardania të Pejës ishin një prej zonave më të rrezikuara për shkak se përbri i kishin kazermat ushtarake të

SHARE