Blerondi: Ju lutem më ndihmoni, Nëse nuk mundesh ta ndihmosh së paku ‘Shpërndajeni’ lajmin

Blerond Maja nga Peja, vuan nga sëmundja e Epilepsisë, e poashtu ka edhe problem me zemër Ai është nxënës i klasës së parë, dhe me padurim pret t’iu kthehet aktiviteteve shkollore. Babai i Blerondit, bën lutje tek të gjithë ata që kanë mundësi ta ndihmojnë financiarisht duke ia mundësuar djalit të tij shërimin. Le t’ia kthejmë buzëqeshjen Blerondit të vogël! Numri kontaktues- Astrit Maraj 049 291 108 me poshte e keni foton e cila detajisht ju tregon rreth ketij rasti i cili po prek te gjithe dhe sa te keni mundesi ndihmoni.

SHARE