Edhe dy raste me COVID-19! nga Klina

Edhe dy raste me COVID-19! nga Klina

Sot u konfirmuan 78 raste me Covid-19 në Kosovë, 190 të shëruar dhe 9 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe dy persona nga Klina, më saktësisht nga fshati Gremnik dhe Gjurgjevik i Madh.
#Klina.info