Gazmend Hoxha merr pikët maksimale për drejtor të Policisë

Gazmend Hoxha, i cili aktualisht mbanë pozitën e Drejtorit të Departamentit për Operacione, rënditet si i pari me pikë në konkursin e shpallur për Drejtor të Përgjithshëm të Policisë.

Nga plot 40 pikë sa ishin në fjalë, Hoxha ka grumbulluar 27.5 sosh. Të dhënat janë publikuar prej Ambasadës së Britanisë së Madhe.

Në komisionin vlerësues të këtij konkursi të shpallur pesë muaj më parë, kanë qenë Naim Bardiqi, Blerim Hasani, Refike Sulçevsi dhe Skënder Perteshi, anëtarë, kurse kryesuese ka qenë Fahrije Tërnava.

Kurti pritet ta emëroi drejtorin e ti në një nga mbledhjet e kabinetit qeveritar.

Rikujtojmë se Fehmi Hoti vazhdon të mbetet ushtrues detyre i drejtorit të përgjithshëm, prej gushtit të vitit të kaluar kur dha dorëheqje Samedin Mehmeti