FSK-ja merr pjesë në BWC të Gardës Kombëtare të Iowa-s

FSK-ja merr pjesë në BWC të Garës së Gardës Kombëtarë të lowa-s 2024.

Emir Ahmetaj me Forcën e Sigurisë së Kosovës flet për përvojën e tij gjatë Garës së Gardës Kombëtare të Iowa-s 2024 për luftëtarët më të mirë dhe se si Partneriteti Shtetëror ndërmjet Iowa-s dhe Kosovës ofron mundësi unike për mësim dhe trajnim të ndërsjellë në Camp Dodge në Johnston.