FSK-ja çminon nga një mjet të pashpërthyer në Klinë e Gjakovë

Forca e Sigurisë së Kosovës ka çminuar dy mjete të pashpërthyera, njërin në Volljakë të Klinës dhe tjetrin në Gjakovë.

Në Klinë një person e kishte gjetur mjetin e pashpërthyer derisa po punonte arën, ndërkaq në Gjakovë mjeti u gjet në një shtëpi të pabanuar.