Fshati Deiq me rrymë shumë të dobet

Problem me furnizim te rrymes në fshatin Deiq, ku rryma nuk shkon sa duhet, por është teper e dobet.

Banoret e këtij fshati kanë ankesa për rrymë të dobet, ku mbi 90% e fshatit janë pagues të rregullt dhe ndahen të pakënaqur me furnizimin e rrymes që bëhet në fshatin e tyre. /KlinaInfo

 

Video ku shihet rryma e dobet ne fshatin Deiq

SHARE