Faton Klinaku, viziton degën e OVL UÇK-së në Klinë

Kryetari i OVL UÇK, Faton Klinaku bashkë me stafin e tij vizituan gjatë ditës së sotme degën e OVL UÇK-së më Klinë.

Me këtë rast u pritën nga kryetari Hajdin Balaj bashkê me stafin e tij.

Gjatë këtij takimi u diskutua për veteranët, familjet e dëshmorëve, gjendjen dhe trajtimin e tyre që po u bëhet nga institucionet.

Po ashtu temë kyçe iahre dhe për Ligjin e Pagave./Klina info/