F T E S Ë Manifestim poetik për fëmijë në Klinë Ftohen krijuesit klinas të konfirmojnë pjesëmarrjen

F T E S Ë

Z. Znj. ______________________________________________

Manifestim poetik për fëmijë në Klinë
Lnpsha Pegasi Albania – Kosova dega në Klinë në bashkpunim me DKRS dhe Klubin e Shkrimtarëve “Vorea Ujko” organizoin manifestimin poetik me titull ”100.000 poetët dhe artistët e botës për ndryshime” kësaj radhe do tu kushtohet fëmijëve. Manifestimi poetik për fëmijë do të mbahet të premten më 27 09 2019 në bibliotekën “Kongresi i Manastirit” në ambientet e Qendres së Kulturës “ Jehona e Dukagjinit” në Klinë nga ora 12,00.
Manifestimin letrar do ta ndëron me prezencen e sajë Prof. Mr. Se. Migena Arllati kryetare e Lnpsha Pegasi Kosova.
Do të promovohën edhe libra për fëmijë nga autor klinas.
Ftohen krijuesit klinas të konfirmojnë pjesëmarrjen me krijimet e tyre për fëmijë në email adresë: [email protected]
Në manifestim do të paraqiten edhe fëmijë krijues nga Klina.

Klinë, 21 09 2019 LNPSHA PEGASI KOSOVA-Dega në Klinë

Kryetar
Ismet Krasniqi