42 aksidente trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

42 aksidente kanë ndodhur në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Një aksident ka qenë me fatalitet, 17 me të lënduar dhe 24 me dëme materiale.

Gjatë kësaj periudhe gjithashtu janë shqiptuar edhe 1,001 gjova trafiku