Është hapur dyqani më i ri në Klinë “Action Home Store”

Është hapur dyqani më i ri në Klinë “Action Home Store”, aty mund të gjeni një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve shtëpiake dhe të tjera.

Gjithashtu kemi shumë produkte për Festat e Fundvitit, fishekzjarre të të gjitha llojeve, me çmime krejttë volitshme.

Lokali gjendet në afërsi të Viva Fresh Store, po ashtu na vizitoni edhe në faqet tona në Facebook dhe Instagram.

https://www.facebook.com/profile.php?id=61554747231894&mibextid=ZbWKwL

https://www.instagram.com/actionhomestore?igsh=OGQ5ZDc2ODk2ZA==