Endokrinologu ne Polikliniken MedicAL, Dr Labinot Fetoshi

𝐃𝐫. 𝐋𝐚𝐛𝐢𝐧𝐨𝐭 𝐅𝐞𝐭𝐨𝐬𝐡𝐢 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐢 𝐄𝐧𝐝𝐨𝐤𝐫𝐢𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐣𝐢𝐬𝐞̈

Poliklinikës MedicAL në Klinë iu bashkua një nga specialistet më të deshmuar të Endokrinogjisë dhe Diabetologjisë, Dr. Labinot Fetoshi

U trajnua brenda dhe jashtë vendit për diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjes së sheqerit, ç’rregullimeve të gjendrrës tiroide, si dhe ç’rregullimeve të tjera hormonale.

Tek ne tash do të merrni edhe këto shërbime:
Diagnostikim dhe trajtimin e
-Sëmundjes së diabetit
-Ç’rregullimeve të gjendrës tiroide
-Ç’rregullimeve të tjera hormonale

Caktimi i terminit është obligativ!
Çdo të Enjte nga ora 16:00!
Për termine:
049888970

SHARE