Emrat e kandidatëve për deputetë nga Nisma- AKR Klinë

67

Derisa kanë mbetur edhe pak ditë deri te afati ligjor për dorëzimin e listave të kandidatëve për deputetë, partitë tashmë kanë nisur t’i përpilojnë ato.

Klina info nga burime brenda Koalicionit Nisma- AKR ka marrë vesh disa nga emrat e mundshëm që do të jenë pjesë e listës zgjedhore.
Nga Klina
Naser Morina Gllarev Agim Krasniq Perqeve dhe Ferim Gashi sferke Avni Gashi Çabiq