EMKA është kompania kosovare që iu bën konkurencë atyre evropiane!

Kosova i ka mbijetuar shumë krizave nderë vite, bizneset kosovare çdo ditë e më shumë po avansohen dhe po bëhën konkurencë e fushqime në vend dhe evropë
EMKA është një prej kompanive që ka pasur shumë vështirësi që nga themelimi i saj e deri tek depertimi i saj në tregun e Kosovës e gjithashtu edhe tregun Nderkombëtarë.
Sot EMKA ka një staf me mbi 20 punëtor, ka produkte me cilësi të lartë dhe të garantuar nga prodhuesi. Shtëpia juaj tani më e ka zgjidhjen për dyer, dritare, mobilie e kuzhina.

Në kompnainë EMKA të gjeni zbritje e madhe nga data 16.12.2020 deri me daten 10.01.2021
Furnizoje shtëpinë me Dritare, Dyer dhe Kuzhina cilësore
EMKA
Partneri i shtëpis tuaj!
Na,vizitoni në Showroom
Ferizaj-Kosovë
Mob +383 49 265 200 Fabrika
Mob +383 48 555 651 Zyre
email: [email protected]
www.emka-eu.com