Elezaj kritikohet nga PDK për darkën që shtroi sonte.

Sipas një burimi, sonte kryetari i Klinës ka shtruar një darkë në njërin prej restaurantëve të Klinës, kurse PDK në Klinë kritikoi për shpenzimet e PDK-së që kish zotuar kryetari gjatë fushatës. Postimi i plotë:

Kursimi i shpenzimeve dhe ruajtja e buxhetit të komunës ishte njëra nder premtimet elektorale të qeveris se tanishme komunale në Klinë?
Në foto shihet se si kryetari dhe zyrtaret e komunës se Klinës përdorin veturat zyrtare për të darkuar pas orarit të punës.

SHARE