Edhe një rast nga Klina me Covid-19

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sot u konfirmuan 501 raste me Covid-19 në Kosovë, 250 të shëruar dhe 13 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 1 person nga Klina, më saktësisht nga Qytete i Klines 1 persona me Covud-19

SHARE