Edhe dy raste me COVID-19! nga Klina

Edhe dy raste nga Klina

Sot u konfirmuan 112 raste me Covid-19 në Kosovë, 131 të shëruar dhe 6 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe dy persona nga Klina, më saktësisht nga fshati Zajm si dhe njeri nga Klina.