Edhe 7 raste të reja me COVID-19! në Klinë

Sot janë konfirmuar 704 raste të reja me COVID, 391 të shëruar si dhe 9 raste të vdekjes në Kosovë.
Nder të prekurit më virus janë edhe 7 persona nga Klina, më saktësisht nga fshati Dresnik një rast,nga fshati Gllarevë një rast, nga fshati Zajm një rast, nga fshati Krushev e Madhe një rast si dhe nga qyteti i Klinës dy raste. /Klina.info