Edhe 6 raste me COVID-19! nga Klina

Edhe 6 raste me COVID-19! nga Klina

Sot u konfirmuan 491 raste me Covid-19 në Kosovë, 66 të shëruar dhe 12 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 6 persona nga Klina, më saktësisht nga fshati Gremnik janë 2 persona, nga fshati Leskoc është 1 person, nga fshati Çabiq është 1 person si dhe nga qyteti i Klines janë 2 persona. /Klina.info

SHARE