E njihni fëmijën në foto, sot politikan i shquar

Albin Kurti, lideri i Lëvizjes Vetëvendosje dhe kandidati për kryeministër, e mban mjaft të fshehur jetën e tij private. Në publik njohim qortimin që i kishte bërë ish-aktivistit të tij Frashër Krasniqit, për shkak se i kishte publikuar një fotografi të vajzës së tij. Një gjest shumë i mirë, megjithëse të cilin për fat të keq e kishte shkelur.

Por, z.Kurti kishte qenë edhe vetë fëmijë. Dhe një fotografi që pretendon se bën fjalë për z.Kurti po qarkullon në rrjetet sociale.

Ngjashmëria është e vërejtshme nga tiparet e fytyrës dhe stili i flokëve megjithëse çehrja e tij është dukshëm më simpatike e më e butë.

SHARE