Drejtori i urbanizmit në Klinë ngatërrohet me një person ! Ndërhyn policia

Sot një person ka hyrë në zyrën e drejtoris së urbanizmit në Klinë,përkatësisht tek drejtori Lorenc Merleku, ku kanë pasur një fjalosje mes veti.
Klina.info ka marr info se aty kanë pasur një fjalosje mes veti dhe më pas ka ndërhyrë edhe policia !