Dr.Gazmend Bojaj nga Klina, merr çmim të rëndësishëm në Londër

Pas nje kohe thuajse 10 vjeqare te prezentimeve dhe pjesemarrjes WONCA Europe Conference 2022 ne Londer ndau cmimin ne Award Ceremony Global Montegut scholarship për Profesorin Dr.Gazmend Bojaj ne mesin e mbi 2600 pjesemarresve ku kjo ishte nderi me i madh qe ju behet mjekeve familjare dhe Kosoves .

Kenaqesi jashtezakonisht e madhe ishte edhe per koleget nga Kosova qe moren pjese ne kete Konference

SHARE