Komuna e Skenderajt dhe “Jetimat e Ballkanit”, dhurojnë çelësat e shtëpive edhe për 5 familje

Kryetari i Komunës së Skenderajit, Bekim Jashari ka njoftur se së bashku me humanistin Halil Kastrati kanë dhuruar çelësat e shtëpive edhe për 5 familje tjera në nevojë.

Jashari në një publikim në facebook, ka pohuar se Komuna e Skenderajit dhe Me Shoqatën “Jetimat e Ballkanit” iu kanë dal në ndihmë dhjetrave familje në nevojë.

Publikimi i plotë i Jasharit në facebook:

Sot së bashku me humanistin e madh, hoxhë Halil Kastrati nga Shoqata “Jetimat e Ballkanit”, të gëzuar e të lumtur kemi dhuruar çelësat e shtëpive edhe për 5 familje tjera në nevojë, nga Komuna e Skënderajt.

Me Shoqatën “Jetimat e Ballkanit” iu kemi dalë në ndihmë dhjetëra familjeve në nevojë nga Skënderaj, duke iu ndërtuar shtëpi dhe dhuruar banesa, gjë për të cilën i jam jashtëzakonisht falënderues hoxhës dhe kësaj shoqate humanitare e cila po buzëqeshë shumë familje në nevojë.

Familjet përfituese të 5 shtëpive që u ndanë sot janë: Xhemë Xhokaj, 5 anëtar nga fshati Llaushë; Mehmet Hoxha, 7 anëtar, Llaushë; Nuredin Meha, 5 anëtar, Prekaz i Poshtëm; Ferat Berisha, 4 anëtar, Kryshec dhe Hasan Hajrizaj, 4 anëtar nga fshati Abri e Poshtme.

Humanizmi është vlerë e lartë civilizuese që veçon popullin dhe shtetin tonë nga popujt e shtetet tjera

SHARE