Djaloshi nga Klina që po korrë suksese në gara autosportive

Kristian Thaqi është djali nga Klina, i cili është lindur dhe rritur në Gjermani. Ai ka marrë pjesë në garat autosportive të formula 4 në Gjermani duke korrur sukses.
Për suksesin e treguar, Federata Autosportive e Kosovës mbrëmë ka ndarë mirënjohje për të

SHARE