Diva e Estradës zgjedh një fotografi familjare për të uruar Bajramin e Vogël

Adelina Ismaili është një ndër këngëtaret më të pëlqyera shqiptare.

Ajo u largua për një kohë nga skena pasi u martua dhe u bë nënë e një djali.

Por, tash, ajo është kthyer në Kosovë dhe ka filluar të bëhet aktive si më parë.

Adelina është aktive edhe në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Përmes një fotografie familjare, ajo ka uruar festën e Kurban Bajramit.

SHARE