Dermatologu për trajtimin e problemeve të lekures pranë Poliklinikes Biolab-Zafi –

🏥Në kuadër të Poliklinikes Biolab Zafi në Klinë mund të kryeni konsullta,vizita specialistike në lëmi të ndryshme, ndër to edhe për trajtimin e problemeve të lëkures, nga Doktoresha me përvojë shum vjeqare në kete lemi.
Dr.Arberesha Nallbani
Specialiste e Dermaovenerologjisë

👉Vizita tek Dermatologu është e nevojshme për të diagnostikuar dhe trajtuar sëmundjet e lëkurës (dermatite, ekzema, urtikaria, eritema, puçrra te fytyres, psoriasis, vitiligo etj, ose për të monitoruar evolucionin e mundshëm të sëmundjes së lëkurës tashmë të diagnostikuar.

🔖❗️Termini i Obliguar❗️

ℹ️Për informacione më të detajuara mund të kontaktoni:
☎️+383 49 405 055 (Whats App dhe Viber)
📩[email protected]

25 Vite së Bashku ✔️
Shëndeti mbi të Gjitha!

SHARE