Deri më tani, 132 mijë e 901 persona në Kosovë e kanë marrë vaksinën kundër COVID-19

Në Kosovë, deri më tani, vetëm 132 mijë e 901 persona e kanë marrë vaksinën kundër COVID-19.

Ndërkaq me dozën e dytë janë vaksinuar vetëm 17 mijë e 476 persona.

Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike në Kosovë gjatë 24 orëve është shënuar një rast i vdekjes nga koronavirus si dhe 16 raste pozitive.

IKSHPK bën me dije se janë shëruar 18 persona si dhe raste të cilat janë aktive dhe janë duke u trajtuar janë 178 raste aktive. 

SHARE