Dëmtohet shtrati i lumit “Klina”

Pjesa më e bukur e qytetit të Klinës, është pikërisht shtrati i lumit “Klina”, që kjo pjesë shërben për rekreacion dhe shëtitje të qytetarëve,Shkruan Klina info.

Ani pse shtrati i lumit u ndërtua para disa vitesh, ku edhe u ndanë mijëra euro, ai ka nisur të dëmtohet.

Këtë mund ta shihni edhe përmes kësaj fotografie:/Klina.info/

SHARE