Rruga që po ua vështirëson jetesën banorërve të Lagjes Hodaj në Zabërgjë

Investimet më të mëdha të pasluftës janë bërë në infrastrukturën rrugore, por jo edhe në të gjitha pjesët.

Ka ende rrugë të pashtruara në disa zona rurale, ku banorëve po u vështirësohet jetesa.

Njëra nga to është edhe Lagjja Hodaj në Zabërgjë të Klinës, ku rruga bëhet e pakalueshme kur ka reshje të borës dhe shiut./Klina.info/

SHARE