Çmimi i benzinës në Kosovë bie pas një kohe, ja tavani i derivateve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet maksimale të derivatëve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Sipas MINT, çmimet do të jenë si në vijim:

Çmimi maksimal për Dizel: 1.74 euro për litër;

Çmimi maksimal për Benzinë: 1.63 euro për litër;

Çmimi maksimal për Gas: 0.78 euro për litër.

Vendimi për këto çmime hyn në fuqi në ora 10:00 dhe zgjatë 24 orë.