Brenda 24 orëve në Klinë, janë raportuar 8 raste të reja me COVID

  301 të shëruar, 548 të infektuar dhe 9 raste të vdekjes brenda 24 orëve në Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 8 persona nga Klina, më saktësisht nga fshati Gjurgjevik i vogel 1 rast, nga Gllareva 1 rast nga Perçeva 1 rast nga Sferka 1 rast nga Siqeva 1 rast nga Zajmi 1 ras dhe nga qyteti i Klinë-s 2 rast. /Klinainfo