Istog- Përkujtohet Shaban Manaj ish kryetar i LDK-së në Istog, në 19 vjetorin e vrasjes së tij

Me rastin e 19-të vjetorit të vrasjes së ish kryetarit të LDK-së në Istog Shaban Manaj, u bënë homazhe dhe u vendosën kurora lulesh tek varri i tij në varrezat e qytetit.Përpos familjarëve që bënë homazhe, aty ishte edhe kryetari i komunës së Istogut Haki Rugova për të nderuar veprën e bashkëpunëtorit dhe ish kryetarit të LDK-së Shaban Manaj.Pjesë e homazheve ishin edhe përfaqësues të lartë të LDK-së, ish kryetar komunash dhe deputetë dhe nënë kryetari i komones së Klinës Besim Hoti