BOTOHET LIBRI “YMER BERISHA (1912-1946) – NJË MISION I PAKRYER” – ME AUTOR PROF. DR. LUSH CULAJ

Prof. Dr.Lush Culaj studiues nga Klina ka botuar monografinë “Ymer Berisha (1912-1946) / Një mision i pakryer”.

Kjo vepër, pa dyshim, paraqet studimin më të plotë te figurës së profesor Berishës, i cili, siç cilësohej në një raport të CIA-s më 7 janar 1953, ishte “shpirti, forca dhe truri i rezistencës nacionaliste në Kosovë”.