Bie bora e parë në Kosovë

Përderisa në kryeqytet po mbrtërojnë temperatura të nxehta, ka vende në Kosovë ku ka filluar të bie borë.

Në një fotografië që e ka siguruar Indeksonline nga Brezovica, shihet se atje tashmë ka rënë bora e parë.

Edhe pse jemi në muajin nëntor, në Kosovë po vazhdojnë të jenë temperaturat e nxehta.

Eksperti i meteorologjisë dhe profesori universitar, Sylë Tahirsylaj ka bërë të ditur së nga java e tretë e këtij muaji pritet të ketë ndryshime të motit