Biden: Kancerit do t’i japim fund

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka thënë se beson në shërimin e kancerit

“Unë besoj se ne mund t’i japim fund kancerit siç e njohim dhe madje t’i shërojmë kancerit një herë e përgjithmonë”, ka shkruar Biden në Facebook

Djali i presidentit amerikan kishte vdekur si pasojë e kancerit.

Për këtë ai këtë çështje e ka edhe emocionale.

Ai kishte premtuar se SHBA-ja do të bëjë gjithçka që kanceri të ketë ilaç.