BE thotë se Kosova dhe Serbia kanë konfirmuar se i çojnë përfaqësuesit e tyre në Bruksel për dinarin

Bashkimi Evropian ka konfirmuar se nesër do mbahet takimi mes Kosovës e Serbisë për të diskutuar “çështjen e dinarit”.

Bashkimi Evropian ka konfirmuar se nesër, në Bruksel, do mbahet takimi mes Kosovës e Serbisë për të diskutuar “çështjen e dinarit”.

Zëdhënësja e BE-së Nabila Massralli ka thënë se të dyja palët kanë konfirmuar se do dërgojnë përfaqësuesit e tyre për këtë takim. Ajo gjithashtu ka thënë se do takimi do zhvillohet në “formatin e zakonshëm i dialogut”.