Kjo tokë është e Deshmorve

Lotët e Nënës nuk pushojnë,për birin e saj të humbur në luftë as nuk e din a është i vrarë e as varrin e tij ku është.
Sa fëmijë jetim sot janë?
Sa plagë ne zemër sot janë?
A do te përgjigjjet ndonjë?.
Kjo tokë është me gjakun e deshmorve,sa shumë dhanë jetën për lirinë qe po e gëzojm ne.
Pse sot pas gjitha kësaj harrojmë se kemi një te kaluar te hidhur.
Turp qe po e shkelim amanetin e tyre!
Turp qe po e njollosim gjakun tyre!
Turp qe e po e përbuzim sakrificën e tyre!
Përjetësisht krenare dhe falenderuse për ju UÇK-JA ime.
KOSOVË TI LULE E TRIMERISË,
MOS I HARRONI ASNJËHERË LULET E UÇK-SË.LAVDI!.

Monika Palushaj

SHARE