Banorët e Jellovcit dhe Resnikut qe një javë pa qasje telefonike në Vala dhe Ipko

Banorët e fshatit Jellovc dhe Resnik të Klinës ka një javë që nuk kanë qasje telefonike në dy kompanitë Ipko dhe Vala.

Sipas banorëve para një jave operatori Vala ua ka marrë antenen.

Të njejtit kanë bërë ankese tek Drejtori i Kompanisë Vala.

Dy fshatrat kanë afro 1000 banorë./Klina.info/