Rriten edhe më shumë rastet me Covid-19: Një i vdekur dhe 352 të infektuar në 24 orët e fundit

Ministria Shëndetësisë e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit, në Kosovë është shënuar një rast i vdekjes dhe 352 raste të reja me COVID-19.

Sipas të dhënave të MSH-së, gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 5,204 testime në tërë Kosovën.

MSH-ja po ashtu ka bërë të ditur se në 24 orët e fundit janë shëruar 13 persona.